Certificeret LöylyMaster

SaunaKim var i weekenden d. 3-4 november 2018 til Loÿlymaster kursus i Bjerringbro Idrætspark sammen med flere af Danmarks bedste gusmestre, med bl.a. den regerende Danmarksmester, Henrik Baunkjær Sørensen.

Indehaver af Löylemaster og internationale Aufguus WM Jurymedlem, Martijn Vanhoorelbeke, havde lagt vejen til Danmark for at undervise i æteriske olier.
Der blev gennemgået pricessen om hvordan olierne fremstilles, hvordan de sammensættes bedst muligt for at give gæsterne i saunaen en god oplevelse.
Der blev med andre ord rigtig nørdet igennem og talt om alt fra oliernes noter, molekylestørrelser til den mest korrekte måde at håndtere dem på.

Foruden lærdom om olie, så blev der også undervist i saltscrubs; og hvordan at disse  laves med friske ingredienser med tilhørende viden om hvordan disse påvirker kroppen.

Löylymasters kursus er anerkendt i hele verdenen og flere af verdens bedste aufgussmestre har været på dette kursus.

Det Danske Saunaselskab’s Gusmester kursus

Foruden det internationale LöylyMasters kursus, så har SaunaKim også deltaget i Det Danske Saunaselskabs Gusmester kursus. Et rigtig godt basis kusus som øger forståelsen omkring saunakulturen i Danmark, samt hvordan saunaen fungerer og basis vifteteknik.

Dette kursus bør tages af alle nybegyndere som ønsker, at blive klogere på saunakulturen og saunagus i Danmark.

SaunaKim anbefaler: